ILJA's verhaal

 

 

Er was eens een meisje genaamd Ilja Visser. Een modeontwerper die de wereld heeft rondgereisd en haar unieke ontwerpen in alle grote hoofdsteden heeft tentoongesteld. Ze richtte zich altijd op uniekheid met innovatieve ontwerpen, wat resulteerde in een indrukwekkende lijst van vertrouwde klanten.

 

Met ontwerpen voor klanten als Lady Gaga, Alicia Keys, de Kardashians en vele anderen kreeg Ilja brede erkenning als modeontwerper met een unieke aanpak.

 

 

ILJA for Vogue

ILJA for Lady Gaga

ILJA for VEOIR

    

 

Na haar reis in high-end mode en haute couture vond de ontwerper dat het tijd was om bepaalde aspecten van haar werk te heroverwegen. Ze wilde meer doen dan alleen sterke stijlen creëren. Haar ambitie was om een positieve impact op de wereld te maken door middel van de kleding die we dragen. Ze vond het antwoord recht voor haar neus; in de overgebleven stof...

Er was veel overgebleven stof dat de mogelijkheid onthulde om de ecologische voetafdruk van de industrie te verkleinen. Een exclusief duurzaam modemerk was geboren. Ilja gaf een nieuwe betekenis aan deze prachtige stoffen, weggestopt in donkere magazijnen. Door ze aan het licht te brengen en haar creativiteit erop te laten schijnen, creëerde ze een podium voor deze stukken, onder een nieuw duurzaam merk genaamd ILJA.

 

 

 

ILJA is er voor jou! 

 

ILJA richt zich op de sterke en creatieve vrouwen in de samenleving. Vrouwen die geven om het milieu en mode die er zowel uniek uitziet als comfortabel is om hen de hele dag door te ondersteunen. In de huidige samenleving van individualisme willen vrouwen laten zien wie ze zijn door wat ze dragen. Daarom wordt ILJA slechts in beperkte hoeveelheden geleverd, op basis van de voorraad van de beschikbare materialen. Vrouwen die ILJA dragen, tonen hun uniciteit en toewijding aan de wereld, zorgen voor haar behoeften, zonder haar waardevolle bronnen uit te putten. Als je coole looks kunt waarderen en bereid bent om op te vallen in de massa, dan is ILJA er voor jou!

 

 

Omarm uniekheid

 

Tegenwoordig is de ontwerper altijd onderweg. Op jacht naar coole stoffen en inspiratie om de sterke en creatieve vrouwen in de huidige samenleving sterker te maken. Om dit te doen houdt ze zich het liefst gedeisd, zodat ze zich echt kan concentreren op het creëren van nieuwe stijlen die vernieuwend zijn en net iets anders zijn dan de rest. Er is zoveel gemiddeld in de wereld. Waarom wil je er gemiddeld uitzien?

 

Als lid van de ILJA-gemeenschap begrijpen we natuurlijk dat u mogelijk ondersteuning nodig heeft. Daarom staat het ILJA-team altijd klaar om uw vragen te beantwoorden!

 

Contact